Dilluns 29 a les 23.00


EL CAÇADOR DE SOMNIS
Jorge Cadaval, membre de Los Morancos és el darrer convidat de la temporada
Lhumorista Jorge Cadaval ens presenta lespectacleMorancos en Positivo 2 .

Dilluns, 29 de juny, ens visitarà un bon amic, al darrer programa de la temporada, abans de partir de vacacions i xerrarem una estona amb Jorge Cadaval. El membre de Los Morancos ens contarà què podran veure els mallorquins el final de setmana que ve, a l’espectacle “Morancos en positivo 2”, el show que no es pot veure a les televisions.

A continuació, arribarà la secció musical Laínez & Friends, a càrrec de Joan Laínez, amb una especial atenció a l’estrena del nou espectacle del Mallorca Gays Men’s Chorus “Al Desnudo” que es farà aquest final de setmana, al Teatre Principal de Palma. L’acompanyaran part dels coristes, per explicar qualque secret de l’espectacle…

Tot això i qualque sorpresa més, dimecres, a partir de les 23 h, a IB3 ràdio.

* El Caçador de Somnis és el nou programa cultural dels vespres dIB3 Ràdio que es pot sentir tots els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 23.00 h.  

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @somnisIB3 i al nostre Facebook: El Caçador de Somnis-IB3 Ràdio i al correu electrònic: somnis@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL