Dimarts 30 a les 08.00


EL FARISTOL
Segona jornada del debat d’investidura, el torn dels grups parlamentaris
Dimarts, el Parlament acull la segona jornada del debat d’investidura de Francina Armengol com a presidenta del Govern balear. És el torn dels portaveus dels grups parlamentaris, que tendran 30 minuts cadascú amb ordre de major a menor representació, a excepció del Grup Parlamentari Socialista, que intervendrà en darrer lloc, perquè és al qual pertany la candidata a la Presidència.

Així mateix, amb representants de diferents sectors, analitzarem el contengut del discurs de Francina Armengol d’aquest dilluns, en què ha deixat diferents anuncis, com la intenció de derogar el TIL i la Llei de Símbols, una moratòria de grans superfícies, el retorn de 20.000 targetes sanitàries, la implantació d’una taxa turística o la regulació del tot inclòs i dels lloguers turístics.

Tot plegat, ho analitzarem al Cafè d’IB3, de les 09:05 i fins les 10:00h, la taula de debat emesa, simultàniament, per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, dimarts, amb Cristina Ros, Vicente Enguídanos i Pedro Aguiló Mora.

En el programa d’aquest dimarts, també parlarem del ‘corralito’ a Grècia. En parlarem amb Alberto Ferreira, economista i argentí, a qui li demanarem pels paral·lelismes entre el ‘corralito’ grec i el que es visqué a l’Argentina l’any 2001.

I tendrem oportunitat de saber com viu la situació un mallorquí resident a Grècia. Miquel Riera fa feina al país hel·lè, com a representant de futbolistes.

Aquests i altres contenguts, dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL