SIGNATURA CONVENI TOTS DONAM UNA MÀ PEL MES DE JULIOL 2015 – l’Associació de Malalts de Pàrkinson de Menorca (APARKINSONME)
SIGNATURA CONVENI TOTS DONAM UNA MÀ PEL MES DE JULIOL 2015 – l’Associació de Malalts de Pàrkinson de Menorca (APARKINSONME)

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i l’Associació de Malalts de Pàrkinson de Menorca (APARKINSONME) han signat  un conveni de col·laboració, dins la campanya de Tots donam una mà per al mes de juliol, aquest dimarts 30 de juny.

En el document signat ambdues entitats consideren necessari col·laborar amb la finalitat d’aconseguir ajudes, de tots els àmbits possibles per a millorar la qualitat de vida dels malalts i dels seus familiars, així com garantir els seus drets, mitjançant l’acció unitària, la representació, la coordinació i el recolzament de les associacions de familiars i afectats de malaltia per Pàrkinson. Promoure i vetllar pels drets civils i socials de les persones amb la malaltia de Pàrkinson i dels seus familiars. Informar, defensar i aconsellar a uns i altres. Representar els interessos col·lectius de les persones amb la malaltia de Pàrkinson i dels seus familiars, davant les administracions públiques, les institucions, les entitats, les empreses o les persones, que corresponguin. Potenciar les associacions de familiars i d’afectats i recolzar les seves activitats. Assessorar els seus projectes i coordinar les seves actuacions. Impulsar els mitjans de comunicació, publicitat i difusió que siguin convenients per donar a conèixer les problemàtiques de la malaltia i procurar la formació i els estudis adients per la seva millor actuació. Promoure polítiques sanitàries, socials i econòmiques que permetin la millora de la qualitat de vida dels malalts i dels seus familiars; i fomentar la seva participació activa en les institucions que regulen i gestionen aquestes polítiques. Contribuir a la millora de l’assistència sanitària, de l’atenció i informació de les persones afectades, i de la rehabilitació i reinserció social i laboral de les persones amb la malaltia de Pàrkinson, així com dels serveis d’orientació, ajuda i respir dels seus familiars. Promoure la creació de tota mena de serveis sanitaris, socials, soci terapèutics i de treball, residencials i de qualsevol altra classe, per als malalts i els seus familiars, així com participar, quan s’estimi convenient, en altres entitats sense ànim de lucre que puguin realitzar i gestionar els esmentats serveis. (+ INFO)


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL