Dimarts 30 a les 23.00


FLAMES A LA FOSCA
Bartomeu Rosselló-Pòrcell
Aquesta setmana repassam la figura i l’obra d’un dels referents de la nostra literatura contemporània

Poeta i traductor, Bartomeu Rosselló-Pòrcel fou un erudit, autor d’una de les creacions més belles i transcendents de la nostra literatura contemporània, a pesar de la seva mort prematura. A més, Rosselló-Pòrcel es convertí en tot un símbol que ha fet que les generacions més joves hagin aprofitat el seu llegat per musicar-lo o per dur-lo al teatre, a la gran pantalla. Amb tots ells avui parlam de l’autor que dóna nom al nostre programa.

Abans d’acabar, ens submergirem en El Padrino acompanyats de Marta Pérez de CineCiutat i convidarem Antònia Vicens a parlar de poesia al nostre Cercle Poètic.

“Flames a la fosca” és un programa literari on tenen cabuda cabuda tots els agents que formen part d’aquest univers extraordinari: llibreries, editorials, autors i, sobretot, lectors. L’espai, conduït per Irene Sala i Rosa Campomar,  pren el nom del conegut vers que tanca el poema “A Mallorca durant la Guerra Civil” de l’autor mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel i s’emet cada dimarts de les 23 a les 24 hores a IB3 Ràdio.

També ens podeu seguir a través del Facebook del programa Flames a la fosca-IB3 Ràdio i al correu electrònic: flamesalafosca@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL