EPRTVIB informa


L’Associació de Malalts de Parkinson de Menorca, protagonista de la campanya “Tots donam una mà”
La campanya de Responsabilitat Social Corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Tots donam una , continua donant suport i difusió a diferents associacions i entitats que, dia a dia, intenten millorar la qualitat de vida de moltes  persones que viuen amb dificultats, a causa de malalties o de problemes socials.

Josep Ma Codony, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i Bruno Calafat Calafat, president de l’associació, han firmat un conveni de col·laboració.

Qualcunes de les finalitats entre d’altres de l’Associació de Malalts de Parkinson de Menorca  (Aparkinsonme), són:

– Aconseguir ajudes de tots els àmbits possibles per millorar la qualitat de vida dels malalts i dels seus familiars, i també garantir els seus drets, mitjançant l’acció unitària, la representació, la coordinació i el suport de les associacions de familiars i afectats de malaltia per Parkinson.

– Representar els interessos col·lectius de les persones amb la malaltia de Parkinson i dels seus familiars davant les administracions públiques, les institucions, les entitats, les empreses o les persones que corresponguiN.

– Assessorar els seus projectes i coordinar les seves actuacions. Impulsar els mitjans de comunicació, publicitat i difusió que siguin convenients per donar a conèixer les problemàtiques de la malaltia i procurar la formació i els estudis adients per la seva millor actuació.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens, amb entrevistes i cobertura de les activitats que, des de l’entitat, es facin durant el mes de juliol. També es promourà la comunicació a través de les xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.

La campanya Tots donam una s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que vol mostrar els problemes amb què viuen moltes persones i famílies de la nostra societat.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL