Dimecres 01 a les 21.35


MENORCA BRITÀNICA
Aquesta setmana veurem com eren les construccions dels anglesos
En aquest capítol veurem com es va construir el famós camí d’en Kane, una obra que va agradar ben poc als menorquins del segle XVIII. També visitarem altres construccions que es conserven ben bé com el Fort de Marlborough. I mentre els menorquins protesten, el governador Kane es torna a enfrontar amb l’Església.

Coneixerem per què tants d’edificis a l’illa són d’un color anomenat ‘vermell anglès’ i sabrem què vol dir en menorquí tenir un ‘ull blec’.

Cada dimecres, a les 21.35 h, IB3 Televisió emet la sèrie documental Menorca britànica. Aquesta té l’objectiu de difondre els fets històrics que afectaren Menorca durant el segle XVIII, especialment amb referència a les tres dominacions britàniques diferents que visqué l’illa. És un període que la condicionà de manera molt important. De fet, avui encara hi ha molts de costums, paraules i edificis que hi perduren, fruit d’aquella època.

Contemplam la recreació de les històries dels nostres avantpassats a Menorca. Una manera visual i didàctica de conèixer, de primera mà, les dominacions britàniques que hi hagué a l’illa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l ’etiqueta # Menorcabritanica IB3 i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com , podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL