Divendres 03 a les 08.00


EL FARISTOL
Armengol arriba al Consolat
Aquest divendres s’acaba de conformar el nou Govern de les Illes Balears, encapçalat per Francina Armengol com a presidenta. Després d’haver pres possessió dels seus càrrecs, se celebrarà el primer Consell de Govern de la legislatura. A “El Faristol” analitzarem l’acte institucional de presa de possessió de Francina Armengol com a presidenta del Govern, des del contengut del discurs de la nova líder de l’executiu balear a les presències més destacades.

A partir de les 8.30 h, després de posar-nos al dia amb el resum informatiu, entrevistarem Carmen Planas, presidenta de CAEB, amb qui farem balanç de l’acte al Consolat de Mar i també de les dades de la desocupació corresponents al mes de juny. A més, valorarem les xifres de l’atur de juny amb Manuel Gómez, director general de l’Associació de constructors de Balears.

L’aeroport de Son Sant Joan ha estat víctima d’una xarxa criminal de bitllets d’avió fraudulents. Un total de 130 persones han estat detengudes a tot el món, dues d’elles a Palma. Això, en el marc d’un operatiu mundial, coordinat per Europol i Interpol, i desplegat a 140 aeroports de 49 països. En parlarem amb Juan Poyatos, periodista, criminòleg i expert en delinqüència organitzada i tràfic d’armes i explosius.

Com cada dia, la segona hora, de les 09.05 h i fins a les 10.00 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Mª José Fuenteálamo, Jordi Pol i José Manuel Barquero.

Hi haurà més temps per l’opinió i l’anàlisi al cara a cara, entre Dani Álvarez i Joan Mestre.

Aquests i altres contenguts, aquest divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL