Dissabte 04 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Com estudiar a l’estiu
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Dissabte que ve, “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, tendrà la participació de la mestra d’Educació Especial, Esther Jacomet, què donarà consells a estudiants i pares sobre com estudiar a l’estiu, tant si han quedat assignatures suspeses com si s’opta per fer un reforç.

Al programa també assistiran els guanyadors a Mallorca de l’edició número 55 del Concurs ‘Jóvenes Talentos’ i de la dècima Edició del Concurs de relat breu en català, que explicaran la seva experiència.

Com és habitual, no faltaran les propostes de plans en família, la tertúlia infantil ni la secció adolescent, en la qual els joves parlen de les temàtiques que més interessen a aquesta franja d’edat.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL