EPRTVIB informa


NOTA CORPORATIVA
IB3 mitjà oficial del 54è Festival de Pollença
Un any més la Radiotelevisió Autonòmica Balear donarà cobertura i suport a aquest rellevant festival musical

La Radiotelevisió de les Illes Balears per quart any consecutiu serà mitjà oficial del Festival de Pollença. A través d’aquest acord,  l’EPRTVIB –en el marc de la seva filosofia i missió de servei públic– reafirma el seu objectiu de promoure i donar difusió als valors culturals i musicals de les illes.

Enguany se celebra l’edició 54 del Festival de Pollença, que continua la seva trajectòria amb una filosofia eclèctica, que vol mantenir la seva pròpia tradició i aprofundir en l’ànim d’entendre la música i la cultura com un element indispensable de caràcter inclusiu, per contribuir a una societat millor.

Durant els 53 anys d’existència, el Festival ha consolidat el seu prestigi internacional i s’ha convertit en una de les cites ineludibles dels mesos d’estiu, tant per als residents com per als que ens visiten i desitgen viure la música en tots els seus aspectes i expressions.

El Festival s’obri una altra vegada a la ciutadania, als residents de Pollença i als nombrosos visitants, per convertir-se en un acte que compti amb la complicitat de tothom i en un punt de trobada d’expressions, sentiments i presències singulars en un entorn inoblidable.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL