Dimarts 07 a les 22.00


PETITS
Tornam amb les grans finals
Aquest dimarts torna a IB3 Televisió el programa de talents Petits, a partir de les 22 hores.

No tots els concursants han pogut arribar fins aquí, només els finalistes de cada programa són els que formaran part d’aquesta fase final. Seran cinc programes, més la gran final. A partir d’aquest moment els participants s’han de preparar de valent perquè el nivell és molt molt alt.

El nostre jurat format per Sandra Rey, Manuel Illan, Ángela Bruno i Jaume Mas tenen una feina molt complicada. Han d’eliminar dos concursants de cada modalitat; els coach per la seva banda (Carlos Calatayud i Jaume Anglada) donaran una segona oportunitat i salvaran un dels eliminats.

Qui passarà al programa següent? Si ho voleu saber i passar una bona estona amb el talent que tenen els petits artistes de les Balears no vos podeu perdre Petits.

Petits està presentat per Marta Jaume i pel copresentador Raül Valls. Però no estan tots sols, ja que els acompanyen els nostres dos coaches: el cantant Jaume Anglada i el ballarí Carlos Calatayud.

El jurat, format per la ballarina Sandra Rey, pel cantant Jaume Mas i per Manuel Illán, productor del cantant Pablo Alborán, són els encarregats de valorar les actuacions dels joves artistes.

A la pàgina web ib3tv.com també podeu veure aquest programa “En directe”. Si voleu saber més sobre aquest nou programa, vos convidam a veure la pàgina: ib3tv.com/petits i al seu Facebook: PetitsIB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PetitsIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL