Dilluns 06 a les 21.55


PRIMERA LÍNIA
Estiu animal, rebaixes i do de pit
Els preparatius de rebaixes en uns grans magatzems la nit prèvia a l’obertura de campanya, l’estiu des del punt de vista d’animals i mascotes i el tancament de la temporada operística a Palma són els tres temes que ocuparan l’emissiód’aquesta setmana a Primera Línia

Estiu animal.- Igual que els éssers humans, també els animals tenen a l’estiu una temporada especial. Qualcuns d’ells fan vacances a residències preparades per a mascotes. Altres continuen fent feina, a safaris i parcs naturals. Molts d’ells també són abandonats –l’estiu marca la xifra més alta en aquest sentit. Finalment, alguns animals són la perfecta “decoració” de qualcunes de les atraccions més destacades de l’illa.

Rebaixes.- Més de 300 persones s’ocupen, durant la nit anterior a l’inici de les rebaixes, d’etiquetar articles, canviar els rètols, modificar preus i productes i deixar en perfecte estat tots els expositors que, 24 hores més tard, seran revisats exhaustivament pels milers de consumidors que acudiran als comerços en una campanya de rebaixes 2015 carregada d’expectatives. Una de les reporteres de Primera Línia mostrarà com transcorre la logística i organització general d’un dels moments de l’estiu més esperat pel gruix dels compradors.

Do de pit.- El començament de l’estiu marca també la finalització de la temporada d’Òpera a Mallorca. El programa assisteix a la darrera representació de “Otelo” al Teatre Principal de Palma. Xerrades amb els cantants principals, gravació dels millors i més emotius moments, entrevistes als departaments de perruqueria i maquillatge i les reaccions del públic que va assistir a la darrera funció marquen els continguts bàsics d’aquest assumpte.

Cada dilluns a les 21.55 hores, a Primera Línia, analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran fins al lloc on es produeix la notícia. Primera Línia aborda assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens. Temes socials, turístics, econòmics i culturals centraran el gruix del programa.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL