Dilluns 06 a les 08.00


EL FARISTOL
Els presidents dels consells insulars
Aquest dilluns, a El Faristol, entrevistarem els presidents dels consells de Mallorca, Menorca i Eivissa, després que s’hagin constituït aquest dissabte. Eren les institucions que quedaven per formar després de les eleccions del 24 de maig. A partir de les 10.00 h, parlarem amb Miquel Ensenyat (Mallorca), Maite Salord (Menorca) i Vicent Torres (Eivissa).

Ara bé, abans, com és habitual, vos posarem al dia amb el resum informatiu per després, a partir de les 8.30 h, obrir el temps d’entrevista d’actualitat. Serà quan tendrem l’oportunitat de parlar amb Guillem Barceló, portaveu de l’Assemblea de Docents, amb qui valorarem, entre altres qüestions, la derogació del TIL en el primer Consell de Govern de la legislatura. Així mateix, entrevistarem Antoni Bennàssar, president del Col·legi de Metges de Balears i a qui demanarem pels nous nomenaments en el Govern respecte a Salut. I també tendrem en directe Joan Rotger (PP), qui es perfila com a home de consens per presidir el partit, en substitució de José Ramón Bauzá i fins que se celebri el congrés de la formació.

Com cada dia, la segona hora, de les 09.05 a les 10.00 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Juan Mestre, Josep Pons Fraga i Joan Riera.

Més tard, a partir de les 11.00 h, obrirem un altre espai d’anàlisi. Serà al cara a cara, aquest dilluns, amb els periodistes Mª José Fuenteálamo i David Marquès.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, i es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3; al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL