Dimarts 07 a les 08.00


EL FARISTOL
Coneixem més detalls del nou Govern balear
Aquest dimarts, a El Faristol, coneixerem més detalls del nou govern autonòmic. Una de les grans conselleries serà la de Vicepresidència, que inclourà àrees com Turisme, Innovació i Recerca. Un macrodepartament que dirigirà l’ecosobiranista Biel Barceló.

Per altra banda, el Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB), duu a terme, durant tota aquesta setmana, el taller Formatting Architecture, amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre l’edifici de Gesa. Quinze arquitectes presentaran una sèrie de cinc maquetes de reactivació de l’edifici, un símbol per a la ciutat de Palma.

Continuarem molt pendents de Grècia. Amb el sociòleg Gonzalo Adán analitzarem la situació que es viu al país hel·lè. Serà a partir de les 8.30 h, quan també entrevistarem Antoni Viader, director tècnic d’Innovació de la Fundació Bit. Aquest dimarts, es clausura la Factoria d’Innovació de les Illes Balears. S’aprofitarà per fer balanç de les activitats desenvolupades en el marc d’aquesta iniciativa.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 h i fins les 10:00 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Mª José Fuenteálamo, Pedro Aguiló Mora i Jordi Pol.

A partir de les 11:00 h, serà temps per al “Cara a Cara”, amb els periodistes Alicia Mateos i Joan Lluís Ferrer.

Aquests i altres contenguts, aquest dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL