Dijous 09 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Muntarem i dutxarem estruços, collirem de tot a Santa Eugènia i coneixerem la història d’Andratx
Dijous vespre, a Uep! Com anam?, farem feines a rompre i qualcuna de ben sonada. Per començar, l’amo en Toni Ballador coneixerà un israelià que fa molts d’anys que viu a Mallorca i que va decidir posar en marxa una granja d’estruços a Campos, a finals dels anys 90. Amb ell i els seus dos fills donarem menjar a aquestes aus gegants, veurem el perilloses que poden arribar a ser, els donarem un bany de fang relaxant, menjarem un ou fregit de grans dimensions, i veurem com són les cries d’estruç quan només tenen 4 dies de vida, cosa que no es pot veure pràcticament mai.

Entre i entre, anirem a collir tomàtigues, pebres i melons amb una parella de pagesos jubilats de Santa Eugènia, i ens contaran com va ser el seu festeig i més d’una anècdota que han viscut junts i per separat.

A més a més, per si tot això fos poc, anirem fins a Andratx per conèixer un pagès que se sap molt bé la història d’Andratx i per què hi havia tantes fàbriques de sabó i tants de forns de calç al municipi. També alimentarem gallines, ovelles i el seu cavall Roig, que té més 30 anys.

I tot això regat amb les gloses i les dites del nostre mestre Felip Munar, que ni a l’estiu fa vacacions. Serà un gran programa, no vos el perdeu!

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL