Dimecres 08 a les 08.00


EL FARISTOL
Biel Barceló passa per El Faristol
Aquest dimecres, passa pels micròfons d’El Faristol Biel Barceló, vicepresident del Govern balear i conseller de Turisme, Innovació i Recerca. Amb Barceló, coneixerem els detalls d’un dels macrodepartaments del nou executiu. Àngela Seguí entrevistarà Biel Barceló a partir de les 10.00 h.

Més tard, coneixerem una nova associació de professionals i empreses que neix a Mallorca amb l’objectiu de millorar les relacions empresarials de l’illa amb la resta de territoris de l’Arc Mediterrani occidental. El Cercle Mallorquí de Negocis, que divendres serà presentat, serà una espècie de catalitzador del teixit empresarial i econòmic de l’illa. Aquest dimecres, entrevistarem a El Faristol el seu president, Bartomeu Rosselló i Boeres.

Abans, però, començarem amb un ampli resum informatiu per, després, obrir un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 h. Serà en aquest moment quan parlarem amb Vicenç Rodrigo, president de Fapa Mallorca, després que hagi demanat responsabilitat als centres i editorials en la reutilització dels llibres durant el pròxim curs 2015-2016. Segons un comunicat de la federació, la nova llei d’Educació, que entrarà totalment en vigor enguany, no obliga els centres a canviar els llibres. També entrevistarem Gustavo Gómez, president de Càritas Eivissa, que acaba d’inaugurar noves instal·lacions. I tendrem l’oportunitat de conversar amb Joana Mª Pascual, regidora i tinent de batle del Pi a Ariany, que ha estat elegida recentment presidenta de la Mancomunitat del Pla.

Com cada dia, la segona hora, de les 09:05 h i fins a les 10:00 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Cristina Ros, José Manuel Barquero i Tomàs Ibarz.

A partir de les 11:00 h, serà temps per al “Cara a Cara”, amb Josep Pons Fraga i Joan Serra.

Aquests i altres contenguts, aquest dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL