Dissabte 11 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Acostar el patrimoni als infants
Dirigit i presentat per Regina Cortès, el programa semet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els infants participants a “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, entrevistaran Lluïsa Calafat i Margalida Castells, dues historiadores que han impulsat una editorial que té com a objectiu acostar el patrimoni de Mallorca a les famílies i que ho fa “a través d’un nou concepte de turisme que implica infants i adults en plans conjunts”. 

Al programa, també hi assistiran el mestre i alguns dels alumnes del “Taller de joves escriptors”, un grup d’escriptura creativa impulsat per l’Associació Balear de Superdotats i Altes Capacitats.

Com és habitual, no hi faltaran les propostes de plans en família, la tertúlia infantil ni la secció adolescent, en què els joves parlen de les temàtiques que més interessen a aquesta franja d’edat.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortès, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els que dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL