Dilluns 13 a les 21.55


PRIMERA LÍNIA
Turistes exclusius, animadors i Balears Gay Friendly
Els preparatius de rebaixes en uns grans magatzems la nit prèvia a l’obertura de campanya, l’estiu des del punt de vista d’animals i mascotes i el tancament de la temporada operística a Palma són els tres temes que ocuparan l’emissió d’aquesta setmana a Primera Línia

Empreses turístiques de Mallorca es dediquen a facilitar tot tipus de peticions dels turistes més exclusius. Qualsevol desig, per estrany que puja semblar, es complit de manera immediata. Vanity Welcome espera als seus clients a peu d’aeroport, organitza qualque recorregut per l’illa i dona a conèixer els secrets més amagats del turisme exclusiu.

Els animadors hotelers son figures essencials de l’estiu balear. Treballen a tot tipus d’establiments i amb tot tipus de públic. Ioga, fitness, cates de vi, esports…aquestes persones son les encarregades de facilitar totes les activitats que demanen clients que venen de totes les parts del món.

El turisme LGTB –gay, lesbianes, transsexuals- té més importància cada dia. Les seves despeses son molts superiors al del turisme heterosexual. Primera Línia xerra amb portaveus d’aquestes col·lectius i demana per les activitats i aficions que solen cercar a les illes.

Cada dilluns a les 21.55 hores, a Primera Línia, analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran fins al lloc on es produeix la notícia. Primera Línia aborda assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens. Temes socials, turístics, econòmics i culturals centraran el gruix del programa.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL