Dissabte 11 a les 10.15


DA-LI GAS!
L’inici del campionat balear de muntanya
En el programa d’aquesta setmana vos mostrarem l’inici del campionat balear de muntanya, que no ha començat fins al mes de juliol amb la Pujada al Castell de Son Mas. Han estat mesos d’inactivitat que han finalitzat amb una prova en què el total d’inscrits ha estat criticat: només 25 muntures varen comparèixer a Andratx.

Analitzarem els motius d’aquesta situació que demostra que el regional de muntanya, que fa uns anys era una de les joies de la corona de l’automobilisme balear, ha quedat enfosquit. Cercarem les ombres però també, queda clar, les llums d’una jornada que no va quedar curta amb relació als instants plens de ritme.

Veurem les millors imatges d’aquesta ascensió ràpida en què no es sol baixar de tercera velocitat i també sentirem les valoracions dels pilots que varen desafiar la forta calor que no els va deixar respirar ni un moment.

A més d’aquesta crònica completa de Son Mas, anirem fins a Marratxí, on s’ha celebrat una nova edició de la fira del motor retro que reuneix vehicles amb molta història però també molta resistència gràcies als tractaments intensius que reben dels seus propietaris.

Podreu tenir quasi a tocar les peces de col·lecció més preuades i també veure com funciona de manera intensa el mercat de segona mà en aquest àmbit del motor. Els caçadors de peces estranyes i els cercadors d’aquells elements que falten per completar el trencaclosques de la mecànica de la seva muntura tenen a Marratxí un espai de trobada.

Tampoc no perdeu pistonada de les nostres seccions habituals com “Mercat”, “Paraula de Pilot” o “Cròniques Dakarianes”, que permeten fer una combinació perfecta de l’actualitat més útil i la història més interessant.

Vos esperam amb totes aquests continguts dissabte dematí a la graella d’IB3 Televisió. Fins llavors podeu recordar programes anteriors en la web www.daligasib3tv.com i també interactuar amb nosaltres als perfils del programa a Facebook i Twitter. Da-li Gas!


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL