Divendres 10 a les 08.00


EL FARISTOL
Les reaccions de la comunitat educativa a la reunió amb Armengol
Aquest divendres, a ‘El Faristol’ entrevistarem els portaveus de diferents entitats de la comunitat educativa després de la primera reunió amb Francina Armengol. Una primera trobada que es fa just una setmana després que la nova presidenta hagi pres possessió del càrrec. Parlarem, a partir de les 10 h, amb representants d’Escola Catòlica, CCOO, FAPA Mallorca i Assemblea de Docents.

També entrevistarem Antoni Marí, ‘Carraca’, batle de Sant Joan de Labritja, que inicia ara la seva quinta legislatura com a primer edil del municipi eivissenc. Marí ocupa la batlia de Sant Joan des de l’any 1999.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 h, entrevistarem Cristina Beascoechea, presidenta de la Fundació Asima, que aquest divendres organitza una jornada amb l’eslògan “Quina dieta prefereixes, mamut o sapiens?”, en què quasi un centenar d’emprenedors i empresaris viuran l’experiència i descobriran les capacitats per canviar i adaptar-se amb èxit a nous projectes. Amb Vicente Ruiz, delegat territorial de l’ONCE a Balears, parlarem de la presentació del cupó que el pròxim dia 15 de juliol estarà dedicat a les Coves del Drac.

Com cada dia, la segona hora, de les 9.05 h i fins a les 10 h, serà emesa simultàniament per IB3 Ràdio, IB3 Televisió i a la web www.ib3tv.com. A “Es Cafè d’IB3”, amb Àngela Seguí, s’analitzarà l’actualitat amb Nekane Domblás, Tomàs Ibarz i José Manuel Barquero.

Hi haurà més temps per a l’opinió i l’anàlisi al cara a cara, entre Dani Álvarez i Pedro Aguiló Mora.

Aquests i d’altres continguts, aquest divendres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL