Agenda setmanal Ajuntament d’Alcúdia.9.07.15
AJUNTAMENT D’ALCÚDIA

AGENDA SETMANA

De dia 9 a dia 12 de juliol de 2015

 

AUDITORI D’ALCÚDIA. AQUEST CAP DE SETMANA SE CELEBREN ELS 15 ANYS DE L’AUDITORI D’ALCÚDIA.

El divendres 10 de juliol, a les 21h.  serà un concert a càrrec de la banda municipal de música d’Alcúdia dirigida per Jaume Garcia, Epic Sound, la música dels herois al cinema, al preu simbòlic d 1 euro.

El dissabte 11 de juliol a les 21h serà teatre i performance, l’espectacle anomenat “Mesa para dos”, un espectacle de carrer a càrrec de la companyia Colabse.

I diumenge 12 de juliol a les 22h.  serà amb la “The Old and New Big Band”, una nit de les músiques amb jazz, soul, funk i flamenc. A l’escenari tendrem una orquestra de 30 músics de corda que acompanyarà a grans artistes com Jorge Pardo, Toni Cuenca, Saxophofia, i Victor Uris. .

 

 VIA FORA DOTZENA EDICIÓ.  Avui comença una nova edició de les visites guiades dramatitzades de l’estiu 2015 a Alcúdia, el Via Fora 2015.

El primer Via Fora de l’estiu avui a les 21h. Després de l’estrena avui les pròximes funcions seran el 30 de juliol, així com dia 13 i 27 d’agost així com dia 3 de setembre.

 

“MULLA,T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”. Diumenge dia 12 de juliol de les 10 a les 13h.

 BIBLIOTECA DE CAN TORRÓ. TERCER FESTIVAL DE CLARINET “CIUTAT D’ALCÚDIA.

Del 13 al 16 de juliol a la Fundació biblioteca d’Alcúdia Can Torró

Els dies 14, 15 i 16 de juliol a les 22h. concerts a la biblioteca, i dia 13 de juliol, dilluns que ve, a les 21h. en aquest cas a l’hotel Grand Palace de Muro.

 

BALL AL PASSEIG DEMÀ DIVENDRES A VESPRE. Demà divendres entre les 21:30 i la mitjanit hi ha música i ball al passeig de Pere Ventayol. 

 

ACTUACIÓ D’ESTIU DE BALL DE BOT DIUMENGE.  Diumenge dia 12 de juliol  a les 20h en el Passeig MarÍtim, ball de bot amb Sarau Alcudienc.

 

EXPOSICIÓ  A CAN FONDO.

En marxa l’exposició al Casal de Can Fondo. amb l’obra de l’artista Llorenç Garrit anomenada “Aquari”. Romandrà oberta fins dia 12 de Juliol.

 

  EXPOSICIÓ A CAN TORRÓ.

A  la biblioteca de Can Torró exposició ” Petit recull 10-15”.de L’artista Albert Nadal,  que romandrà oberta al públic fins dia 12 de Juliol.

 

  EXPOSICIÓ A L’AUDITORI.

A l’Auditori hi trobam l’exposició de fotografia dels alumnes del curs de la Tardor Cultural impartit per Sebastià Torrens. Romandrà oberta fins dia 12 de juliol.

 

  EXPOSICIÓ GALERIA LES ARTS.

El passat dia 1 de Juliol es va inaugurar una nova exposició a la galeria “les arts” del carrer Jaume II. Fins dia 30 d’Agost hi trobam obra de Marc Benes, són pintures i aquarel·les.

 

Agenda de dia 9 a dia 12 de juliol

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL