Dimarts 14 a les 21.40


Els “Petits” demostren el seu talent els dimarts a IB3
Aquesta setmana torna Petits a totes les cases de Balears per oferir emocions, intensitat i molt de talent. Els nins i nines de les nostres illes entre 4 i 14 anys, ballarins i cantants, demostraran el seu art durant aquest estiu.

Aquesta setmana continua la selecció d’aquells concursants que entraran a la fase final del programa. Seran 14 actuacions les que haurà de valorar el nostre jurat, format per Àngela Bruno, Manuel Illán, Sandra Rey i Jaume Mas. A ells, els toca la feina més complicada del programa: valorar la tècnica, la posada en escena, el ritme, l’entonació… Els participants pugen a l’escenari amb molta força.

Qui passarà a la fase de les finals? Teniu cap favorit? Haurem de veure què en pensa el jurat. Serà aquest dimarts, dia 14 de juliol, a partir de les 21.40 hores a IB3 Televisió.

Petits és presentat per Marta Jaume i pel copresentador Raül Valls. Ara bé, no hi són tots sols, ja que els acompanyen els nostres dos coaches: el cantant Jaume Anglada i el ballarí Carlos Calatayud.

El jurat, format per la ballarina Sandra Rey, pel cantant Jaume Mas i per Manuel Illán, productor del cantant Pablo Alborán, són els encarregats de valorar les actuacions dels joves artistes.

A la pàgina web ib3tv.com també podeu veure aquest programa “En directe”. Si voleu saber més sobre aquest nou espai, vos convidam a mirar la pàgina ib3tv.com/petits i el seu Facebook: PetitsIB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PetitsIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL