Dilluns 13 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Josep Lluís Bauzá, portaveu de C’s a Cort
Aquest dilluns, a partir de les 10 hores, va a El Faristol Josep Lluís Bauzá, regidor i portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Palma. Entrevistarem Bauzá poc després que el líder nacional de la formació, Albert Rivera, hagi dissolt la Junta directiva a Balears, que coordinava Bauzá, i hagi nomenat una gestora. Comentarem els canvis que hi ha hagut dins la formació i també l’actualitat municipal just el mateix dia en què fa un mes de la constitució dels ajuntaments.

Ara bé, hi haurà més espai per a les entrevistes d’actualitat. A partir de les 8.30 parlarem en directe amb l’eurodiputada Rosa Estaràs de l’actualitat a Grècia i com es viu la crisi grega al Parlament Europeu. A més, sabrem com es diverteixen un grup de menors de l’ONG Aldeas Infantiles SOS que passen uns dies de vacacions a Mallorca i, per una altra banda, parlarem amb Toni Seguí, delegat diocesà d’Ensenyament, sobre l’orde del TSJB al Govern de restituir l’assignatura de Religió a primer de Batxillerat.

Un dels espais més frescs i relaxats d’El Faristol d’estiu serà l’entrevista en què cada dia, a partir de les 9 h, posarem qualcú “en remull”. Aquest dilluns serà Koldo Royo, cuiner, entrenador, assessor i pioner del moviment Food truck a Mallorca.

 

Més tard, a partir de les 11 h obrirem un altre espai d’anàlisi. Serà al cara a cara, des d’un punt de vista més jove, amb joves estudiants. Aquest dilluns, amb Catalina Coll i Juan Marqués.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3; al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL