Dimarts 14 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Els creuers turístics a Formentera
Aquest dimarts a El Faristol recollirem les reaccions a l’acord quant als creuers turístics a Formentera i que permetrà fer compatible l’arribada d’aquestes embarcacions amb la protecció de la posidònia. L’acord arriba després que l’Autoritat Portuària de Balears anunciàs en un comunicat la possibilitat d’eliminar el port de la Savina de la campanya de promoció de destinació per a creuers per a la temporada de 2016, davant les reaccions contràries que arribaven des de l’illa pel fondeig en Zona II de creuers turístics. Entrevistarem, a partir de les 8.30 hores, Daisee Aguilera, consellera de Medi Ambient de Formentera, i Alberto Pons, president de l’Autoritat Portuària de Balears.

Aquest dimarts arriba al Parlament la petició de prohibir les anomenades party boat a zones protegides de la costa pitiüsa. Gent per Formentera registrarà una proposició no de llei per la qual es demanarà que es prohibesqui aquesta pràctica dins els límits geogràfics de les Salines d’Eivissa i Formentera. A partir de les 8.30 hores entrevistarem la diputada Sílvia Tur.

Com cada dia, a partir de les 9.05 hores, continuarem amb el temps d’entrevista. Aquest dimarts posam ‘en remull’ Juan Sintes Carreras, fill del fundador i director industrial del Grup Kalise Menorquina. L’empresa està de festa. Celebra que fa 75 anys que començà la seva activitat creant les bases de la fabricació de gelats en l’àmbit industrial a Espanya.

El cupó de la ONCE del dijous 18 de juliol estarà dedicat a les festes de Sant Martí des Mercadal. En parlarem amb el seu batle, Francesc Ametller.

A partir de les 11 hores serà temps pel “Cara a Cara”, amb futurs periodistes. Aquests i d’altres continguts, aquest dimarts, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL