Dimecres 15 a les 23.30


ESTRENA
El dia i la nit d’ Eivissa i Formentera al nou programa “Non StopPitiüses ”
Dimecres, a les 23.30 hores, comença un nou espai a IB3 Televisió. Non Stop Pitiüses és l’espai dedicat a mostrar quina és la realitat d’Eivissa i Formentera, dues illes plenes de vida i d’històries personals.

Al programa analitzarem com es transformen per rebre l’ona de turistes a l’estiu, quins serveis i treballadors necessiten, viurem les nits als grans temples de la música electrònica i els dies als hotels, i als clubs de platja, tastarem l’oferta gastronòmica i musical de les Pitiüses, i estarem amb els serveis d’emergència i les forces de seguretat. També coneixerem com és la vida de la gent de sempre als barris d’Eivissa, quines són les festes i quins són els racons més populars i també les més exclusives, acudirem a actes de tota classe i descobrirem els avantatges i els desavantatges d’esser una destinació turística coneguda internacionalment.
 
Si voleu seguir el ritme de les Pitiüses i dels seus habitants, no vos podeu perdre cada dimecres a les 23.30 hores Non Stop Pitiüses.
 
Al primer programa
 
Aquest estiu, Eivissa i Formentera han penjat el cartell de complet. Els treballadors ens han obert les seves cases i ens mostraran la seva vida. A Non Stop Pitiüses comprovarem com enfronten laboralment la temporada.
 
Vos mostrarem com les Pitiüses reben turistes de tot el món al port i a l’aeroport, i els acompanyarem a les platges, als clubs de platja i allà on el vent ens dugui.
 
Voleu saber com és un súperclub com Space quan s’acosta l’hora de la inauguració? A Non Stop, l’abans i el després de l’apertura. Aguantam fins que es fa de nit, mentre els temples de la música dance s’omplen de creients. El 2015, ple total i xifres rècord de facturació.
 
A la pàgina web ib3tv.com , podeu veure aquest programaEn directei també el trobareu a la nostra seccióA lacarta.
 
Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxessocials: @IB3televisio amb letiqueta #NonStopIB3 i awww.facebook.com/ib3tv.
 

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL