Dijous 16 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Discussions i bauxa, ases i someres i segar a l’antiga com feien els nostres padrins
Aquesta setmana, a “Uep! Com anam?”, farem feines col·lectives. Per començar, l’amo en Toni Ballador anirà fins al Pla de Sant Jordi per ajudar un pagès i una pagesa, de pinyol vermell, en les seves feines de fora vila. Collirem bones tomàtigues, farem menats d’alls de casta mallorquina, sembrarem un poc de tot i sobretot tendrem discussions a balquena.

Entre discussions i feines, anirem fins a Petra per segar amb bèstia com feien els nostres padrins. Ens explicaran que és una gavella, una garba i un cavalló, i tots els secrets per fermar-ho tot ben bé.

I xerrant de fermar, per acabar de fermar-ho tot així com toca, farem herba amb un extremeny ben arrelat a la terra i amb el veïnat agafarem la dalla i segarem una estona per donar menjar a un ase i a una somera. Ah! I menjarem bones figues primerenques!.

I el nostre mestre Felip Munar ens farà quatre dites i quatre gloses que ens ajudaran a passar molt millor la nit del dijous. Ja ho sabeu, idò: dijous vespre teniu una cita amb l’actualitat més pagesa de les nostres Illes. No hi falteu!

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials : @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL