Dimecres 15 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Miquel Vidal, secretari general del PP
Aquest dimecres acaba el termini acordat amb la direcció nacional del PP perquè José Ramón Bauzá abandoni la presidència del partit a les Illes. Això, a la vegada que s’esgota el temps per nomenar un successor fins al congrés extraordinari de l’any que ve. Comentarem aquesta transició amb el secretari general dels ‘populars’ balears, Miquel Vidal. Serà a partir de les 10 hores.

Una hora abans, a les 9 hores, passarà pels micròfons d’El Faristol de l’estiu Pep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Posarem ‘en remull’ Magraner, a qui demanarem, entre d’altres qüestions, per les Rutes Llongueteres que acaben de presentar a Palma.

El Faristol de l’estiu començarà, com sempre, amb un resum informatiu extens per després obrir un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 h. Serà en aquest espai quan entrevistarem l’exbatle de Montuïri, Joan Verger, que acaba de ser nomenat president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. També parlarem amb Pedro Barbadillo, director de Cine Ciutat, que, gràcies a un acord amb TRAGSA, projecta tres pel·lícules diàries al Centre de Visitants de Cabrera, a la Colònia de Sant Jordi. A més, tendrem oportunitat de comentar amb Tomeu Bennàssar, director general de Logitravel, la consolidació de Balears com la destinació més sol·licitada en les reserves de paquet vacacional, i entre les destinacions Menorca és un dels llocs preferits, segons l’agència.

A partir de les 11 h serà temps pel “Cara a Cara jove”, amb Juan Marqués i Inès Mateu.

Aquests i d’altres contenguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio. El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL