Dijous 16 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Isabel Martorell, delegada d’Ausbanc Balears
Aquest dijous passa per “El Faristol” Isabel Martorell, la delegada a Balears d’Ausbanc, l’associació d’usuaris de serveis bancaris. Parlarem amb ella després que l’Ajuntament de Palma hagi anunciat que publicarà els deutes que tenen els bancs amb les comunitats de veïnats, factures impagades de les entitats financeres propietàries de pisos buits als edificis de Ciutat. Demanarem a Martorell per la decisió de Cort, que ja ha avançat que publicarà la llista dels bancs morosos després de l’estiu. Aprofitarem també per comentar altres qüestions com les pràctiques que darrerament s’estan detectant amb els fons d’inversió a renda fixa. Entrevistarem Isabel Martorell a partir de les 10.00 hores.

Una hora abans, a les 09.00 h, posarem ‘en remull’ Jaume Ferrer, el president del Consell de Formentera. Entrevistarem Ferrer pocs dies abans de la celebració de les festes de Sant Jaume i aprofitarem per parlar de Formentera, una de les destinacions més sol·licitades durant els mesos d’estiu.

“El Faristol” de l’estiu començarà, com sempre, amb un ampli resum informatiu per després obrir un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 h. Serà en aquest espai quan entrevistarem Mauricio Rovira, nomenat portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, i Pepe Tirado, president d’Acotur, després que s’hagi reunit amb el vicepresident i conseller de Turisme, Biel Barceló. A més, coneixerem l’Associació de Residents i Empresaris britànics de Sant Antoni, creada recentment.

Aquest dijous també tendrem oportunitat d’entrevistar Josemi Carmona, que dissabte que ve oferirà un concert a la Sala Pa Lante Restomusic de Palma.

A partir de les 11.00 h serà temps per al “Cara a Cara jove”, amb Marina Toro i Carmen Garcés.

Aquests i altres continguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL