Dilluns 20 a les 21.45


PRIMERA LÍNIA
Temperatures extremes, The Hole i turisme solidari
Aquest estiu ja ha enregistrat dos ones de calor, dies de temperatures extremes que dificulten determinats tipus de feines i fan treballar de valent a empreses que es dediquen a produir productes per combatre la calor. L’equip de Primera Línia es testimoni directe de com treballa una fàbrica de gel, com reacciona un hotel davant temperatures molt altes i com lluiten treballadors de carrer contra l’excés de graus.

The Hole és un dels espectacles més esperats en moltes ciutats de l’Estat. Aquesta mescla de cabaret, humor, burlesque i teatre musical ja ha reunit a més de 500.000 persones a la seva gira per diferents llocs d’Espanya. El programa xerra amb els seus protagonistes –La Terremoto d’Alcorcón entre d’ells- i s’endinsa en les interioritats de l’obra.

Al·lots procedents de Chernòbil i Sàhara son acollits per famílies de les illes al llarg de l’estiu. Aquest “turisme solidari” resulta molt beneficiós per als nins, alguns d’ells afectats per diferents malalties. Primera Línia xerra en primera persona amb alguns dels pares i mares que any enrere any repeteixen aquesta experiència.

Cada dilluns a les 21.45 hores, a Primera Línia, analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran fins al lloc on es produeix la notícia. Primera Línia aborda assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens. Temes socials, turístics, econòmics i culturals centraran el gruix del programa.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL