Dissabte 18 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Descobrir els personatges històrics
Dirigit i presentat per Regina Cortès, el programa s’emet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els menuts participants a “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, revelaran els seus coneixements sobre personatges històrics a la tertúlia “Paraula de nin”, que es fa setmanalment amb la participació d’infants d’entre 8 i 12 anys.

El programa també tendrà un espai sobre llibres, en el qual Cati Marquès farà una recomanació de lectures infantils i juvenils per a l’estiu, i amb la secció “En família”, en què la fisioterapeuta Antònia Betoño parlarà sobre la recuperació postpart i els exercicis per fer amb nadons.

Com és habitual, no faltaran les propostes de plans d’oci, l’espai retro ni la secció adolescent, en la qual els joves parlen de les temàtiques que més interessen a aquesta franja d’edat.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortès, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL