Divendres 17 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
El II Fòrum Mongofra d’Economia i Medi Ambient de Menorca
Aquest dissabte se celebra a la finca Mongofra de Menorca el II Fòrum Mongofra d’Economia i Medi Ambient, sobre la gestió sostenible i l’aprofitament dels recursos forestals a l’illa. La iniciativa suposa obrir un debat sobre el desenvolupament sostenible amb la integració de les activitats econòmiques i els valors naturals. L’edició d’enguany se centrarà en la situació i l’aprofitament de les masses forestals menorquines. En parlarem, a partir de les 10 hores, amb Agnès Canals, directora del programa Life+Boscos.

Un poc abans, a les 9 hores, posarem ‘en remull’ l’empresari de la restauració Biel Font, propietari del Mesón Los Patos.

A més, en el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 hores, coneixerem les prioritats del nou conseller eivissenc d’Hisenda, Gonzalo Juan. També entrevistarem Raúl Morales, portaveu de Faconauto (Federació d’Associació de Concessionaris de l’Automoció), amb qui comentarem l’augment d’un 23,2% en la venda de cotxes usats durant el primer semestre d’enguany. I coneixerem l’Associació de residents i empresaris britànics de Sant Antoni, creada recentment.

A partir de les 11 hores serà el moment del “Cara a Cara jove”, aquest divendres amb Lluís Hernández i Cati Coll.

Aquests i altres continguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL