Dilluns 20 a les 08.00


EL FARISTOL
Antoni Noguera, segon tinent de batle de Cort
Un mes després de la constitució dels ajuntaments, el segon tinent de batle de Palma, Antoni Noguera, serà entrevistat a El Faristol. Amb Noguera, que també és el responsable de les àrees de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, repassarem diferents temes de l’actualitat de la ciutat, com ara la nova Oficina antidesnonaments, que obrirà dilluns 27 de juliol per prevenir i evitar els desnonaments i crear una mesa d’habitatge. També comentarem amb Noguera la intenció de Cort de publicar els deutes dels bancs amb les comunitats de veïnats de Palma. Aprofitarem, a més, per demanar a qui serà batle de Palma a partir del 2017 pel futur dels terrenys del Lluís Sitjar, el projecte urbanístic des Jonquet, l’ampliació del port des Molinar, la normativa de les terrasses de Ciutat o la nova gerència d’Emaya. Noguera serà a El Faristol a partir de les 10 hores.

Més tard, entrevistarem Agustí Buades, president de l’Institut de Política Familiar de Balears, després que el Congrés hagi aprovat una modificació que afecta les famílies nombroses. El títol seguirà en vigor fins que el fill petit faci els 26 anys.

A les 9 hores, posarem ‘en remull’ Antoni Bennàssar, president del Col·legi de Metges de Balears. Serà una entrevista fresca i relaxada, però sense deixar de banda l’actualitat. Per això, comentarem amb ell la decisió del Govern balear de retornar 20.000 targetes sanitàries a immigrants que la varen perdre arran del decret estatal del 2012.

Ara bé, hi haurà més espai per a les entrevistes d’actualitat. A partir de les 8.30 hores parlarem en directe amb Alfonso Robledo, president de l’Associació de Restauració de Mallorca, i amb Joan Espina, vicepresident de l’Associació hotelera de Palmanova-Magaluf.

 

Més tard, a partir de les 11 hores obrirem un altre espai d’anàlisi. Serà al cara a cara, des d’un punt de vista més jove, amb estudiants.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL