Dimarts 21 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació
Aquest dimarts a “El Faristol” entrevistarem la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago. Parlarem amb ella després de reunir-se amb diferents associacions de col•lectius immigrants per explicar el procés de reconeixement del dret d’assistència sanitària perquè els immigrants sense papers tornin a tenir accés a un metge de capçalera, puguin ser derivats a un especialista i tenguin descomptes en els medicaments. És una mesura que afecta unes 15.000 persones en situació irregular a les Illes. Entrevistarem Santiago a partir de les 8.30 h en un primer bloc d’entrevistes en què també parlarem amb Fernando Navarro, que ha guanyat les primàries de Ciutadans per encapçalar la candidatura al Congrés per Balears en les pròximes eleccions generals. Navarro, exdirector de l’hospital d’Inca, va guanyar a Viviana Santisteban per 76 vots a 71 durant la celebració de les primàries.

A partir de les 8.30 h també entrevistarem Joan Riera, president de PIMEEF, la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera. Parlarem amb ell després de conèixer que empresaris eivissencs vinculats a la PIMEEF estarien disposats a subvencionar trajectes aeris durant l’hivern a canvi de beneficis fiscals. Una proposta que pensen presentar al Consell d’Eivissa.

A partir de les 10.00 h entrevistarem Juan Fernández Arribas, director de la revista Atalayar, una publicació d’actualitat d’Espanya i el Magreb. Tractarem l’arribada d’una pastera a les costes de Mallorca així com el retorn de la targeta sanitària a milers d’immigrants en situació irregular a Balears.

Com cada dia, a partir de les 09.05 h, continuarem amb el temps d’entrevista. Aquest dimarts posam ‘en remull’ Victòria Maldi.

A partir de les 11.00 h serà temps pel “Cara a Cara”, amb futurs periodistes.

Aquests i altres continguts, aquest dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL