Dimecres 22 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
El bloqueig del Govern a les grans superfícies
Aquest dimecres a El Faristol parlarem de la Llei de comerç i els canvis que hi vol introduir el Govern balear per frenar l’obertura de grans superfícies. Per això entrevistarem Francisco García, portaveu a Balears d’ANGED (Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució), i ho farem l’endemà que el conseller de Treball, Iago Negueruela, hagi reunit la junta de portaveus parlamentaris per cercar el seu suport. Precisament en aquest primer bloc d’entrevistes conversarem amb la portaveu del Grup Socialista, Pilar Costa, i amb Alberto Jarabo, de Podem Illes. Els demanarem per aquesta qüestió, la Llei de comerç, i pel ple del Parlament en què s’han fet nous nomenaments per al Tribunal Constitucional i la Sindicatura de Comptes. Això serà a partir de les 8.30 h.

Més tard, a partir de les 9 h, parlaran pels micròfons d’El Faristol Tolo Güell i Pep Egea, president del Grup Güell. Els posarem ‘en remull’ i, entre altres qüestions, els demanarem pels premis Tolo Güell, que s’entregaran dijous, i per l’edició número 42 de la marxa Des Güell a Lluc a peu.

Una hora més tard, entrevistarem Joan Forteza, el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma. En la conversa tractarem diferents temes de l’actualitat de Ciutat, com ara les ‘polèmiques’ terrasses del Born, la intenció de Cort de revitalitzar barris degradats com el Terreno, el port des Molinar i l’anunci de l’Ajuntament de publicar els bancs morosos respecte a les comunitats de veïnats de Palma.

A partir de les 11 h serà el temps per al “Cara a Cara jove”, amb Lluís Hernández i Toni Mandilego.

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL