Dijous 23 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Menjarem meló amb els peus en remull, cuidarem cavalls de carreres i donarem bons consells
Dijous vespre, a “Uep! Com anam?”, anirem a escola a una vall molt pagesa. Per començar, l’amo en Toni Ballador coneixerà dos pagesos de Pina, que són amics de la infància i que han fet feina de mestres d’escola tots dos. Veurem tot el que conreen als seus bocins, xerrarem de velles històries del poble i menjarem meló amb els peus en remull dins el safareig.

Entre i entre, anirem fins a Montuïri per alimentar un cavall i una egua i el pagès de la finca ens donarà dos bons consells per evitar que conills i ocells es mengin les nostres hortalisses.

I per acabar d’arrodonir el programa, visitarem una explotació de Manacor on hi ha 2.000 caquiers carregats de fruita amb vista a la tardor i cents de carabassoneres en plena producció. A més, parlarem de plagues i de com combatre-les.

I tot això regat amb les glosses i les dites del nostre mestre Felip Munar, que ni a l’estiu té vacacions. Serà un gran programa, no vos el perdeu! Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL