Dijous 23 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Llorenç Huguet, rector de la UIB
Aquest dijous ve a El Faristol Llorenç Huguet. Posarem ‘en remull’ el rector de la UIB, a qui demanarem des de qüestions relatives a la universitat balear fins a com passa els estius. Parlarem amb Huguet a partir de les 9 h.

El Faristol començarà, com sempre, amb un ampli resum informatiu i després obrirà un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 h. Serà en aquest espai on entrevistarem Joan Oliver Araujo, que ha estat nomenat al Parlament candidat a magistrat del Tribunal Constitucional. Així mateix, tendrem l’oportunitat de conèixer el nou director gerent de la Fundació Bit, Pep Lluís Pons, i també donarem veu a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, que fa una crida urgent a la població perquè doni sang. Des de la FBSTIB asseguren que la situació és d’extrema urgència, sobretot en els grups sanguinis 0+ i 0-. En parlarem amb el doctor Enric Girona, director tècnic del Banc de Sang i Teixits.

A partir de les 11 h serà el torn del “Cara a Cara jove”, amb Àlvar Moreno i Marta Ferrer.

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL