Divendres 24 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
L’arribada a Palma de la benzina ‘low cost’
Aquest divendres s’inaugura la primera benzinera ‘low cost’ de Palma, a Son Fuster. Parlarem amb Juan Carlos Medina, gerent de Petroest, d’aquest nou concepte de benzineres de baix cost i del que suposa per a l’economia balear o dels beneficis per als usuaris. L’entrevistarem a partir de les 10 h.

Abans, a les 8.30 h i durant el primer bloc d’entrevistes, a El Faristol analitzarem les darreres informacions de l’Enquesta de Població Activa (EPA) amb Joan Bufí, vicepresident de la CAEB. També entrevistarem Iñaki Aicart, després que aquest dijous s’hagi celebrat una nova assemblea de docents. I així mateix parlarem d’una altra assemblea, la d’Ara en Comú Balears, que comentarem amb Lola Fernández.

Durant la segona hora de programa posarem ‘en remull’ Antoni Bennàssar, president del Col•legi de Metges de les Illes Balears.

Per una altra banda, aquest diumenge farà dos anys de l’incendi d’Andratx. Recordarem aquell fatídic dia amb Estefanía Gonzalvo, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament andritxol. Serà minuts després de les 11 h i més tard serà el torn del “Cara a Cara jove”, aquest divendres amb Juan Marquès i Cati Coll.

Aquests i altres contenguts, aquest divendres, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL