Dissabte 25 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Descobrir el món del còmic
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa s’emet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els nins participants a “No venim amb manual”, el programa infantil i juvenil d’IB3 Ràdio, entrevistaran Bernardo López, impulsor del projecte Metropolis, una llibreria especialitzada en còmic, manga i jocs de taula que disposa d’un espai infantil i fa tallers per a infants amb l’objectiu de donar a conèixer el món del còmic entre els més menuts.

Al programa també hi haurà la secció “En família” en què la ginecòloga Leticia Lazzaletta resoldrà els dubtes més habituals de les dones embarassades a l’estiu; i la secció “Paraula de nin”, la tertúlia infantil que es fa setmanalment amb la participació de nins d’entre 8 i 12 anys.

No faltaran les propostes de plans d’oci, la secció adolescent, ni l’espai retro, un recordatori de les cançons i jocs que agradaven durant la infantesa als que ara són pares.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col•lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL