Dilluns 27 a les 21.30


EL CASTA, 20 ANYS DE RIALLES
“Lorenzo Llamas y la espiritista”
Dilluns, a les 21.30 hores, el millor humor fet a ca nostra amb Agustín “El Casta”. Aquest dilluns coneixerem la trobada que va tenir Lorenzo amb una espiritista. El picador de Bunyola mantendrà una delirant conversa amb son pare mort que li explicarà que l’irresistible sex appeal d’en Lorenzo no és casual ja que el seu progenitor amagava un secret i una doble vida que a la fi serà revelada.

A l’especial de moments històrics ens citarem amb El Padrino, el personatge més respectat del Casta, un home que maneja els fils des de l’ombra. Veurem la primera vegada que El Padrino va sortir a televisió i comprovarem com mai s’ha tallat un pèl a l’hora de dir les coses pel seu nom. Polítics, presidents d’equips de futbol, empresaris… ningú no ha escapat de les arpes de l’Amo de la Cosa Nostra.

Agustín Martínez, “El Casta”, torna a IB3 amb els millors monòlegs, actualitzats i gravats, amb motiu de l’aniversari número 20 al cafè de Cala Gamba. També descobrirem com s’ha forjat la carrera del rei de l’humor mallorquí, gràcies a documents històrics mai vists abans, a la televisió. Guiats per dos personatges de la seva gran família, en Klaus Kartoflen i en Lorenzo Llamas, farem una repassada dels moments més significatius de la vida del Casta”: imatges impactants d’un humor quotidià, intel·ligent i crític que tant ha sabut connectar amb el públic de les illes Balears.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElCastalIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL