Dimarts 28 a les 08.00


EL FARISTOL
El conseller Iago Negueruela
Aquest dimarts a “El Faristol entrevistam el conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern balear. Repassarem les seves àrees de gestió i analitzarem, sobretot, la Llei balear del Comerç després que patronals del petit comerç, consells insulars, sindicats i associacions de consumidors hagin donat suport al Govern en defensa d’aquesta llei. També li demanarem per una de les seves primeres decisions: l’aprovació d’una moratòria o suspensió temporal de llicències per obrir grans superfícies mentre es modifiquen certs aspectes de la llei. Entrevistarem Negueruela a partir de les 10.30 h.

A partir de les 8.30 h, en un primer bloc d’entrevistes, parlarem amb Salvador Sánchez, director de l’Observatori Astronòmic de Mallorca, que fa 25 anys; i abordarem la revisió per part del Govern dels concerts dels col·llegis del Parc Bit. També coneixerem la campanya ‘Onada de calor’ de Creu Roja Balears, a través de la qual l’entitat fa una mitja de 700 telefonades setmanals dirigides a persones majors, sobretot, per conèixer el seu estat de salut i prevenir-los dels problemes derivats de les altes temperatures. Entrevistarem Juan Lozano, coordinadora autonòmica de Creu Roja Balears.

Com cada dia, a partir de les 09.05 h, continuarem amb el temps d’entrevista. Aquest dimarts posam ‘en remull’ el periodista Pedro Aguiló Mora.

A partir de les 11.00 h, serà temps pel “Cara a Cara jove”, amb Albert Abad i Àlvar Moreno.

Aquests i altres continguts, aquest dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL