Dimecres 29 a les 23.45


NON STOP PITIÜSES
112 emergències
Aquest dimecres, a les 23.45 hores, torna Non Stop Pitiüses, l’espai dedicat a mostrar quina és la realitat d’Eivissa i Formentera, dues illes plenes de vida i d’històries personals.

Com afecta la doble i triple insularitat en el dia a dia i com responen a les situacions crítiques que sorgeixen a Eivissa i Formentera, sobretot a l’estiu, quan la població es multiplica per 2 i per 3?

Acompanyam el SAMU en una nit d’atenció crítica a un turista caigut i als bombers en l’extinció de l’incendi forestal declarat a Sant Miquel.

A més, passam un dia en l’embarcació de Salvament Marítim a Sant Antoni de Portmany i viatjam a Formentera i a Palma amb l’helicòpter del SAMU de l’hospital de Can Misses d’Eivissa.

No ens oblidem del Centre de Transfusió de Sang d’Eivissa, que a l’estiu veu afectades les seves reserves de sang a causa de les vacacions i de l’augment de població i d’accidents.

Aquesta setmana, coneixerem les persones que vigilen i responen a les alertes de les Pitiüses. Ells són els serveis d’emergències, els àngels del paradís estiuenc.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #NonStopPitiüsesIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL