Dimecres 29 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Tummy Bestard
Aquest dimecres Tummy Bestard, exagent consolar dels Estats Units a Balears, passa per “El Faristol”. El posarem ‘en remull’ després de saber que Barack Oabama rebrà a la Casa Blanca els Reis Felip i Letícia el 15 de setembre pròxim. Parlarem amb Tummy Bestard d’aquesta segona trobada entre els dos caps d’Estat però la primera visita del Rei i la Reina a la residència oficial dels Obama. Un viatge que els monarques espanyols aprofitaran també per visitar Miami i Saint Augustine, a Florida, on assistiran al Fòrum Espanya-Estats Units. Amb Tummy Bestard parlarem també de Fra Juníper Serra i recordarem el viatge oficial en què acompanyà Felip i Letícia, i una delegació balear per terres californianes. Serà a partir de les 09.00 h.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 08.30 h, parlarem de la reforma de l’IRPF i, amb Josep Ramon Cerdà, director de l’Institut d’Estudis baleàrics (IEB), parlarem de la representació que tornaran a tenir les Balears a l’Institut Ramon Llull (IRL).

Aquest dimecres a “El Faristol” també entrevistarem Vicent Marí, batle de Santa Eulària des Riu i president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), i Jesús Mullor, Director general de Projecte Home Balears.

A partir de les 11.00 h, serà temps per al “Cara a Cara jove”, amb Juan Marquès i Marina Toro.

Aquests i altres continguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio. El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL