Dijous 30 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació
Aquest dijous ve a El Faristol Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern balear. L’entrevistarem de manera àmplia després d’haver mantengut diferents reunions amb representants del tercer sector. Li demanarem per les línies generals del seu departament: els detalls de la renda social garantida, que entrarà en vigor l’any que ve i que cobraran unes 6.000 famílies balears, i la decisió del Govern d’incloure clàusules socials a la contractació pública que permetin reservar llocs de feina a l’Administració per a persones amb qualque grau de discapacitat o minusvalidesa. Fina Santiago parlarà als micròfons d’El Faristol a partir de les 10 h.

Aquest dijous, dia 30 de juliol, fa 6 anys de l’atemptat d’ETA a un quarter de la Guàrdia Civil a Palmanova, a Calvià, amb dues víctimes mortals: els guàrdies civils Carlos Sáenz de Tejada i Diego Salvá. Recordarem aquell tràgic dia amb la mare de Salvá, Monserrat Lezaun, que entrevistarem en directe a El Faristol a partir de les 10.30 h.

El Faristol començarà, com sempre, amb un ampli resum informatiu i després obrirem un primer bloc d’entrevistes d’actualitat a partir de les 8.30 h. Serà en aquest espai quan entrevistarem Javier Ares, conseller de Medi Ambient del Consell de Menorca, després que hagi decidit paralitzar l’enviament de residus a Mallorca. Per altra banda, parlarem amb Pere Ollers, president d’ARCA, després d’haver sol·licitat al bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, donar un nou ús al convent de Sant Jeroni després de l’intent d’espoli, diuen des d’ARCA, de les obres d’art protegides que les seves antigues moradores pretenien endur-se’n al convent de Sant Bartomeu d’Inca, on resideixen des del juny de l’any passat.

A partir de les 11 h, serà el temps del “Cara a Cara jove”, amb Carmén Garcés i Marta Ferrer.

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres a partir de les 8 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL