EPRTVIB informa


Conveni de col·laboració entre IB3 i l’associació Na Marga Somriu
L’associació Na Marga somriu i l’Ens Públic Ràdio Televisió de les Illes Balears IB3, han firmat un conveni de col·laboració dins la campanya Tots donam una mà per al mes d’agost.

Na Marga somriu és una associació nascuda en memòria de la periodista Marga Cañellas, companya d’IB3 TV morta fa dos anys. Un grup d’amics i familiars varen recollir el seu llegat i una missió que ella va iniciar però no va poder finalitzar: fer que els hospitals de les Balears siguin més alegres, acollidors i, en definitiva, més humans. Per això, iniciaren un projecte a l’Hospital Son Espases creant un “bosc encantat” a la zona oncològica pediàtrica i apadrinant pallassos de la coneguda organització La Sonrisa Médica perquè facin somriure els malalts més petits tot l’any.

En el document firmat ara pel president de Na Marga somriu, Antoni Garí, i el Director general d’IB3, Josep Codony, s’ha acordat cooperar per generar recursos destinats a continuar millorant les estades hospitalàries d’aquests malalts i també les dels seus familiars i acompanyants. Es tracta d’adequar els espais comuns situats a la zona oncològica de Son Espases, com són les sales de jocs, les sales destinades al descans de familiars i cuidadors dels malalts, les sales d’espera o les terrasses. També es volen activar activitats lúdiques com tallers, música, pintura o jocs didàctics i continuar apadrinant un pallasso de La Sonrisa Médica.

IB3 ofereix a l’associació Na Marga somriu la participació en diversos programes de ràdio i televisió així com prestacions promocionals.

Es pot trobar més informació de Na Marga somriu al web: namargasomriu.org, al seu Facebook o al telèfon 670 36 32 47.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL