Dilluns 03 a les 21.30


EL CASTA, 20 ANYS DE RIALLES
“El túnel de Sóller”
Dilluns, a partir de les 21.30 hores, podrem seguir veient els monòlegs d’Agustín El Casta.

En aquesta ocasió ens citam amb el personatge més sexy, desitjat i estimat d’El Casta, en Lorenzo Llamas, que ens desvetllarà el secret que durant tant de temps han volgut callar les autoritats oficials sobre qui va ser el vertader constructor del Túnel de Sóller. En el següent monòleg, en Lorenzo ens explicarà com ha estat la seva relació amb les dones i perquè mai s’ha decidit a passar per la vicària.

Viatjarem en el temps perquè en Klaus i en Lorenzo ens expliquin com varen ser els orígens del Casta i de quina manera va començar la seva carrera artística als espectacles de l’Hotel Safari l’any 1992. Veurem les esperades imatges de la primera vegada que el Casta va pujar a un escenari interpretant vells clàssics de la nostra cançó i desplegant els primers senyals d’un estil humorístic que dues dècades després l’han convertit en una llegenda del nostre humor.

Agustín Martínez El Casta torna a IB3 amb els seus millors monòlegs, actualitzats i enregistrats amb motiu del seu 20 aniversari al cafè de Cala Gamba. També descobrirem com s’ha forjat la carrera del rei de l’humor mallorquí gràcies a documents històrics mai vistos abans a televisió. Amb dos personatges de la seva gran família, en Klaus Kartoflen i en Lorenzo Llamas, farem una repassada pels moments més significatius de la vida del Casta, imatges impactants d’un humor quotidià, intel·ligent i crític que tant ha sabut connectar amb el públic de les Illes.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElCastalIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL