Divendres 31 a les 08.00


EL FARISTOL D’ESTIU
Francesc Fiol, del PP
Aquest divendres passa per “El Faristol” de l’estiu el ‘popular’ Francesc Fiol. L’exconseller i exregidor de Palma ha format un front comú juntament amb l’exbatle de Palma, Mateu Isern, contra José María Rodríguez. D’aquesta manera, Isern començaria el camí per liderar el PP balear a les generals. Isern i Fiol ja han organitzat una primera trobada amb més d’un centenar de militants. Tot plegat, una setmana després que el partit hagi ratificat Miquel Vidal com a president interí de la formació en substitució de José Ramón Bauzá. Entrevistarem Fiol a partir de les 10.00 h.

Abans, a les 8.30 h i durant el primer bloc d’entrevistes, a “El Faristol” parlarem amb Andreu Ferrer, el nou secretari general del PP Balears. També recollirem les opinions de Salvador Servera, gerent de la Federació Empresarial de Transports, que demana al Govern i al Consell de Mallorca que reconsiderin la seva decisió de cessar la importació de residus en forma de combustible sòlid recuperat per a la seva incineració a Son Reus perquè, diuen, perjudica el sector. També entrevistarem Javier Ares, conseller de Medi Ambient del Consell de Menorca. La institució ha decidit no enviar més fems ni residus a la planta de Son Reus, a Mallorca. Això, perquè han acabat les obres d’adequació de la cel•la E a l’abocador des Milà, que han permès posar en funcionament aquest espai i recuperar l’operativa de funcionament en la planta de gestió de residus.

Minuts després de les 10.00 h, entrevistarem Lluís Casals, nomenat recentment president de l’Associació Hotelera de Menorca. L’elecció de Casals ha significat el retorn a l’entitat de les principals famílies hoteleres menorquines que varen decidir sortir-ne l’any 2011.

Durant la segona hora de programa posarem ‘en remull’ Miquel Salamanca, un dels homes del temps a IB3 Televisió.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL