Dimarts 04 a les 21.55


PETITS
A una passa de la gran final
Aquest és el penúltim programa del talent show d’IB3 TV i els nirvis estan més presents que mai. Només falta una passa per arribar a la gran final. Qui hi passarà?

La setmana passada ens emocionàvem amb l’eliminació de Miquel, el concursant més jove de la modalitat de cant. La seva espontaneïtat, la dolçor, la generositat cap als seus companys i el seu talent ens enamoraren d’aquest al·lot. Així que aquesta setmana s’acomiadarà del programa. Ho farà en companyia de Jaume Anglada, i, plegats, ens cantaran la coneguda cançó “Ojos de gata” de “Los Secretos”.

Per a la resta de concursants es presenta un programa molt complicat. El nivell és molt alt i l’exigència per veure damunt l’escenari la seva evolució també. Seran 10 concursants els que passaran a la gran final del programa i estan a només a una passa d’arribar-hi. Per qui es decidirà el jurat?

Petits és presentat per Marta Jaume i pel copresentador Raül Valls. Però no estan tots sols, ja que els acompanyen els nostres dos coaches: el cantant Jaume Anglada i el ballarí Carlos Calatayud.

El jurat, format per la ballarina Sandra Rey, pel cantant Jaume Mas i per Manuel Illán, productor del cantant Pablo Alborán, són els encarregats de valorar les actuacions dels joves artistes.

A la pàgina web ib3tv.com també podeu veure aquest programa “En directe”. Si voleu saber més sobre aquest programa, vos convidam a veure la pàgina: ib3tv.com/petits i al seu Facebook: Petits – IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PetitsIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL