Dimarts 04 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Menarem ovelles i colcarem a cavall, alimentarem lloros i peixos, i anirem a la festa del batre
Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, farem de pagesos, ramaders i menadors. Per començar, l’amo en Toni Ballador coneixerà una família pagesa de Petra. Amb ells, traslladarà una bona guarda d’ovelles d’una finca a una altra, per tal d’abeurar-les així com toca, ara que fa tanta calor a fora vila. Amb la madona, traurem cebes grosses i ben guapes, i amb el fill enganxarem una egua de cinc anys amb un carretó i anirem a fer una bona volta. Entre feina i feina de l’amo en Toni per Petra, anirem a la festa del Amics del Batre, que enguany celebra la sisena edició i ho farem acompanyats per un personatge molt simpàtic. I per si això no bastàs, a Sencelles coneixerem tot un personatge del poble que, a més a més de tenir unes bones taronges, té una gàbia on cria lloros, cacatues, agapornis i periquitos, un mini-zoo en tota regla. I tot això, regat amb les gloses i les dites del nostre mestre Felip Munar, que ni a l’estiu fa vacances.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL