Dimecres 05 a les 21.35


MENORCA BRITÀNICA
Espanya a la conquesta de Menorca
En aquest capítol, els espanyols arriben a Menorca amb un exèrcit decidits a treure els anglesos i conquerir l’illa. Veurem com serà aquesta batalla i entrarem dins el setge de Sant Felip. També coneixerem quina relació té amb la festa que avui en dia celebram cada 6 de gener per la Pasqua Militar.

Una vegada a Menorca, veurem com els espanyols volen eliminar el contraban i fer alguns canvis que no agradaran gaire als illencs.

Cada dimecres, a les 21.35 h, IB3 Televisió emet la sèrie documental Menorca britànica. Aquesta té l’objectiu de difondre els fets històrics que afectaren Menorca durant el segle XVIII, sobretot amb relació a les tres dominacions britàniques diferents que visqué l’illa. És un període que la condicionà de manera molt important. De fet, avui encara hi ha molts de costums, paraules i edificis que hi perduren, fruit d’aquella època.

Contemplam la recreació de les històries dels nostres avantpassats a Menorca. Una manera visual i didàctica de conèixer, de primera mà, les dominacions britàniques que hi hagué a l’illa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta # Menorcabritanica IB3 i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL