Dimecres 05 a les 08.00


EL FARISTOL
L’espai es trasllada al RCNP per la Copa del Rei de Vela
Aquest dimecres, emetrem part d’El Faristol des de les instal·lacions del RCNP, que viu una de les setmanes més intenses de l’any, amb la celebració de la Copa del Rei de Vela. A partir de les 10.00 h, Àngela Seguí entrevistarà, entre d’altres, Javier Sanz, president del RCNP i director del comitè organitzador de la regata, que enguany arriba a la seva edició 34. Sanz participa, a més, en la Copa del Rei com a patró de l’embarcació Red Eléctrica. Amb ell, parlarem d’aquesta regata, la competició de vela més important en l’àmbit nacional i un dels esdeveniments esportius i socials més importants de la Mediterrània, i del que suposa per a una ciutat com Palma.

Hi haurà més temps per a entrevistes. Abans de les 11.00 h, parlarem amb el doctor en Ciències Físiques i catedràtic de Meteorologia de la UIB, Climent Ramis, sobre l’anunci fet per Barack Obama d’un pla per reduir, el 2030, les emissions de diòxid de carboni en un 32%. La passa “més gran i més important que s’ha fet mai”, ha dit Obama, per combatre el canvi climàtic.

Abans, però, començarem amb un ampli resum informatiu per, seguidament, obrir un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 h. Serà aquí, quan parlarem amb l’eurodiputada Rosa Estaràs, amb la qual volem analitzar el fenomen de la immigració a l’Eurotúnel. Per altra banda, valorarem les xifres de l’atur del mes de juliol amb el sindicat CCOO i demanarem per la problemàtica dels taxis pirata d’Eivissa a Gabriel Moragues, president Agrupació d’Autònoms Taxi Mallorca.

A partir de les 09.00 h, posarem ‘en remull’ Maria del Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l’ONCE. A partir de les 11:00 h, serà temps per al “Cara a Cara”, amb Marta Ferrer i Cati Coll. Aquests i altres contenguts, aquest dimecres, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL