Dijous 06 a les 08.00


EL FARISTOL
Entrevistarem Carmen Planas
Aquest dijous, a El Faristol, entrevistarem Carmen Planas. Com a presidenta de la patronal CAEB, li demanarem pel Pla de lluita contra l’explotació laboral que acaba de presentar el Govern per dinamitzar l’ocupació i combatre la precarietat laboral. Una presentació a la qual ha assistit Planas, que també és vicepresidenta de la Federació Nacional de Clíniques Privades. Per això, aprofitarem per comentar amb ella l’augment de les llistes d’espera a la sanitat pública i de quina manera la sanitat privada pot contribuir a alleugerir aquesta situació. Sobre aquesta qüestió, però, també conversarem amb un responsable de l’IB-Salut. De tot plegat, en parlarem a partir de les 10 hores.

El Faristol començarà, com sempre, amb un ampli resum informatiu i després obrirem un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 hores. Serà en aquest espai quan entrevistarem, entre d’altres, Margarita Aguiló, professora de Protocol oficial, social i eclesiàstic de l’Escola de Turisme Felipe Moreno, amb qui analitzarem la recepció dels reis Felip i Letícia a una representació de la societat balear a l’Almudaina.

Aquest dijous posarem precisament ‘en remull’ Andreu Genestra, el jove xef mallorquí elegit per la Casa del Rei per preparar el còctel de la recepció al palau de l’Almudaina.

A partir de les 11 hores serà el torn del “Cara a Cara jove”, amb Carmén Garcés i Marina Toro.

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL